Despre

Buna, sunt Roxana Păpaș, nutriționist- dietetician licențiat în cadrul Universității de medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, specializarea Nutriție și Dietetică. 

Scopul meu este să-ți arăt cum să implementezi ușor informațiile nutriționale primite, ce te vor ajuta să arăți și să te simți minunat în pielea ta! Ne vom focusa pe ceea ce îți place și funcționează pentru tine, astfel încât acest proces să fie unul simplu, dar care să-ți aducă multă bucurie și satisfacție. Uită de diete fade, restrictive dar și de rețete complicate și ore întregi de exerciții cardio! Cred că educația alimentară este esențială în aceste vremuri în care ne confruntăm cu atât de multe probleme de sănătate care pleacă în principal de la neglijarea a ceea ce consumăm, respirăm, facem și gândim.  Dacă doreşti să-ți îmbunătățeşti calitatea vieții, să afli informații nutriționale utile, pe care să le poți împărtăşi mai apoi şi familiei tale, suferi de o patologie în care dietoterapia este parte din tratament, sau pur şi simplu doreşti să slăbeşti fără să te mai îngraşi, te aştept cu drag la o consultație!

Formare profesională:

NUTRIȚIONIST DIETETICIAN LICENȚIAT: UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ SI FARMACIE ”VICTOR BABEȘ” TIMIȘOARA, FACULTATEA DE NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ

MASTER ÎN NUTRIȚIE ȘI SIGURANȚĂ ALIMENTARĂ, UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE ”CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

MEMBRU AL ASOCIAȚIEI DIETETICIENILOR DIN ROMÂNIA

HAPPY COSTUMERS

Nu aveam mari probleme de greutate, dar faceam sport si rezultatele intarziau sa apara, asa ca am hotarat sa apelez la un nutritionist si e cea mai buna alegere pe care am facut-o!

Codruta M

Imi place sa fac sport, dar din cauza stresului mancam haotic, apoi ma infometam pana cand am cunoscut-o pe Roxana, care mi-a propus o alta abordare si chiar nu credeam ca poti slabi mancand!

Valeria

Aveam prediebet cand am inceput colaborarea cu Roxana, si in 3-4 luni am reusit sa slabesc si sa-mi imbunatatesc glicemia, colesterolul seric si tensiunea arteriala.

Mariana

Roxana m-a ajutat sa-mi schimb definitiv stilul de viata, iar kilogramele in minus au fost ca un bonus

Andreea N.